портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З турботою про кожного: фахівці ДОСЗ провели декаду зайнятості для людей з інвалідністю

Опубліковано 02 грудня 2022 року, 18:18 , Донецький обласний центр зайнятості

Не зважаючи на усі труднощі та перепони, які зумовлені бойовими діями на території нашої країни, Донецька обласна служба зайнятості продовжує допомагати мешканцям Донеччини. Особливу увагу фахівці приділяють вразливим категоріям населення. Так, з 21 по 30 листопада спеціалісти Донецької обласної служби зайнятості провели загальнообласну декаду зайнятості для людей з інвалідністю до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Працівники міських та районних центрів зайнятості організували та провели 51 онлайн-захід. Протягом двох тижнів проходили ярмарки вакансій, презентації роботодавців, круглі столи, тренінги, майстер-класи, інформаційні вебінари, які були направлені на всебічну допомогу у пошуку роботи та підвищення конкурентоспроможності осіб з інвалідністю на ринку праці під час воєнного стану. До декади активно долучились представники соціальних служб, місцевих органів влади, громадських організацій та роботодавці.

Під час онлайн-заходів учасники дізналися про актуальні пропозиції роботи, умови праці та заробітну плати, корисні онлайн-сервіси з пошуку роботи та підтримку підприємців під час воєнного стану тощо. Також присутні отримали консультації спеціалістів щодо працевлаштування та законодавства.

Загалом у декаді взяли участь майже 700 осіб з інвалідністю, з яких 232 пройшли онлайн–співбесіду з роботодавцем та працевлаштовано 48. Також 7 громадян залучено до суспільно корисних робіт.

Єдиний порталі вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

Телефон Call-центру Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості