портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу енергетики відновили електропостачання майже 13 тисяч домогосподарств на Донеччині

Опубліковано 01 липня 2022 року, 14:49

За добу аварійно-ремонтні бригади Донецькі електромережі відновили світло в домівках майже 13 тисяч родин на Донеччині. Енергетикам вдалося дістатися обладнання та провести ремонти у 5 населених пунктах, що постраждали через бойові дії. Фахівці енергокомпанії у супроводі військових одразу приступають до ремонтів мереж, щойно отримують доступ.

Протягом 30 червня спеціалісти енергокомпанії отримали змогу дістатися ряду місць ушкоджень мереж та відремонтувати їх. Завдяки цьому 12 920 родин у 5 населених пунктах Покровського, Бахмутського та Краматорського районів знову отримують електроживлення. 

Із них понад половина – знову в Торецькій громаді. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання для майже 8 тисяч домогосподарств громади. Енергетики вже четвертий день поспіль отримують дозвіл від військових та ремонтують лінії та обладнання, що знову і знову ушкоджуються обстрілами у цьому районі. Нагадаємо, що Торецький напрямок – один із дуже складних, тут постійно точаться бойові дії.

На Донеччині зберігається вкрай складна обстановка. На території області тривають важкі бої, продовжуються обстріли. Все більш масштабних пошкоджень зазнають електромережі та обладнання. Тож ми просимо наших клієнтів з розумінням ставитися до ситуації. 

Без електропостачання залишаються 356 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти. 

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 128 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.


За матеріалами відділу з комунікацій ДТЕК Донецькі електромережі