портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу на Донеччині відновили електропостачання для 3 тисяч родин

Опубліковано 25 вересня 2022 року, 17:17

24 вересня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули світло для 2 916 родин Донецької області. Відновлювальні роботи попри обстріли вдалося провести у 5 населених пунктах. Енергетики роблять усе можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. 

24 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати низку пошкоджень мереж та повністю чи частково повернули світло жителям 5 населених пунктів у Покровському, Бахмутському, Краматорському районах. Знову зі світлом - 2 916 родин області

Зокрема, світло повернули понад 1,3 тисячам родин Бахмутської громади. Також вдалося провести ремонтні роботи для понад 1 тисячі будинків у Торецькій громаді. Крім цього, енергетики відновлювали роботу електромережі також у Дружківській та Курахівській громадах.

Донеччина продовжує зазнавати щоденних обстрілів. Через це зазнають пошкоджень лінії електропередачі, а мешканці лишаються без світла. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський. Без електропостачання поки що лишаються 88 населених пункти області.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі