портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу на Донеччині відновлено електропостачання понад 12 тисяч домогосподарств, без світла залишаються 90 населених пунктів

Опубліковано 31 серпня 2022 року, 13:12

За 30 серпня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання до 7 населених пунктів. Тож у Краматорському, Покровському, Бахмутському районах знову зі світлом 12104 родини. Енергетики докладають максимум зусиль щоб якнайшвидше відновити світло щойно це стає можливим та підтримати жителів області у цій непростій ситуації.

Масовані обстріли продовжують руйнувати енергоінфраструктуру регіону. Однак енергетики одразу приступають до ремонтів, щойно це стає можливим. Так протягом доби спеціалісти енергокомпанії відновили енергопостачання для понад 10 тисяч домогосподарств Бахмутської громади, що перебуває під щоденними масованими обстрілами. Це левова частка відновлень за вчора. Також енергетикам вдалося провести ремонти у Авдіївській, Слов’янській та Торецькій громадах.

Ворог не полишає спроб наступу. Ситуація в області залишається надзвичайно важкою. Поки що без світла залишаються 90 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський. 

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі