портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу повернули світло у понад 8 тисяч домогосподарств на Донеччині, без електропостачання залишаються 79 населених пунктів

Опубліковано 08 жовтня 2022 року, 13:04

7 жовтня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли дістатися низки пошкоджень мереж у Бахмутському районі. Виконані з дозволу військових ремонти дозволили повернути світло понад 8 тисячам домогосподарств у 2 населених пунктах, знеструмлених через постійні обстріли. 

Протягом доби вдалося повністю чи частково повернути світло до 2 населених пункти Торецької громади. Таким чином 8 163 родини у Бахмутському районі знову зі світлом. Постійні бойові дії спричиняють усе масштабніші пошкодження електромереж та обладнання. Попри це енергетикам вдається проводити відновлення там, де стихають обстріли та надають дозвіл військові.

Наразі без електропостачання залишаються 79 населених пунктів, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький, Мар’їнський та Лиманський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі