портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу у Донецькій області повернули світло в оселі 4 тисяч родин

Опубліковано 12 серпня 2022 року, 12:12

За 11 серпня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання для 5 населених пунктів області. Це дало змогу повернути світло в оселі 4078 родин у Краматорському, Бахмутському та Покровському районах. Фахівці енергокомпанії докладають максимум зусиль задля відновлення світла, щойно це стає можливим.

Згідно інформації національної поліції Донецькій області, за минулу добу окупанти 37 разів обстріляли Донеччину. Найбільше ударів – 11 – завдали по Авдіївці. Також атакували міста Бахмут, Краматорськ, Слов’янськ, Курахове, Красногорівка, Мар’їнка, Торецьк, Соледар, Часів Яр, Залізне, смт Желанне, Очеретине, села Карлівка, Мемрик, Отрадівка, Орловка, Новожеланне, Новомиколаївка та Піски.

Незважаючи на важку ситуацію, енергетики змогли провести відновлювальні роботи у Бахмутській та Торецькій громадах – повернувши світло для 2 тисяч та 1,2 тисячі родин відповідно. Крім того, відбувся ремонт у Слов’янській громаді – тут заживили 480 домогосподарств.

Обстріли, у тому числі енергоінфраструктури Донецького регіону, тривають. Наразі без електропостачання залишаються 92 населених пункти на території області, де енергетики поки не мають змогу працювати. Але обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Якщо у вас немає світла,  повідомляйте до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації.: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі