портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу вдалося відновити електропостачання понад 7 тисяч домогосподарств, без світла залишаються 79 населених пунктів

Опубліковано 07 жовтня 2022 року, 14:09

Енергетики ДТЕК Донецькі електромережі за добу повністю чи частково відновили електропостачання 15 населених пунктів Бахмутського, Покровського, Волноваського та Краматорського районів Донеччини. Електрика повернулася в оселі 7 516 родин. Енергетики продовжують працювати та повертати світло жителям області, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл.

Зокрема відновлене світло для понад 3 тисяч родин Бахмутської громади. Із них понад 400 були знеструмлені в середині серпня і ще понад 400 – наприкінці вересня. Енергетики досі не мали змоги потрапити на місця ушкоджень та усунути їх через обстріли та відсутність дозволу від військових. Іншим родинам електропостачання відновлене за добу.

В Авдіївській громаді знову з електрикою 1,5 тисяч родин. Також вдалося повернути електропостачання для понад 900 родин Мар’їнської громади, майже 900 – Селидівської, понад 400 – Слов’янської, та понад 400 – Костянтинівської. Ще низку робіт вдалося виконати у Торецькій та Великоновосілківській громадах.

За словами очільника області Павла Кириленка, вночі під обстріли потрапили громади Бахмутського та Покровського районів – вчергове. Поки що без світла залишаються 79 населених пунктів на Донеччині. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький, Мар’їнський та Лиманський.