портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу відновлено електропостачання понад 3 тисяч родин у 13 населених пунктах області

Опубліковано 29 вересня 2022 року, 15:40

За 28 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових відремонтували низку пошкоджень мереж та обладнання та повернули електропостачання жителям 13 населених пунктів, знеструмлених через бойові дії. 3 488 родин у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах знову зі світлом.

Із них понад 1 тисяча родин – у Торецькій громаді. Понад 800 – у Мар’їнській громаді. В свою чергу у Бахмутській та Костянтинівській громадах – по понад 400 родин знову зі світлом. У більшості з них світло відновлене менше ніж за добу. Ще майже 500 родин з електрикою у Слов’янській громаді – через постійні обстріли енергетики не могли потрапити до низки пошкоджень близько двох місяців. Щойно військові надали дозвіл – фахівці енергокомпанії виконали ремонти та підключили електрику своїм клієнтам.

Крім того енергетикам вдалося попрацювати у Селидівській громаді.

На Донеччині тривають масовані обстріли. Зберігається важка ситуація. Зокрема, про 4 ракетних удари по Краматорську повідомив голова військової адміністрації міста. Ще 4 удари прийшлося на Бахмут, за даними Національної поліції. Без світла залишається 82 населених пунктів. Найскладніші напрямки – Бахмутський, Авдіївський, Торецький та Мар’їнський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі