портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу відновлено світло для понад 20 тисяч родин у трьох районах Донецької області

Опубліковано 02 вересня 2022 року, 10:20

За 1 вересня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання 40 населених пунктів. Таким чином знову отримують світло 21 694 родини у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах.

Зокрема учора енергетики з дозволу військових змогли потрапити до низки пошкоджених обстрілами мереж та обладнання та знову подати світло на 17,7 тисяч домогосподарств Бахмутської громади. Крім того, спеціалістам енергокомпанії вдалося відновити електропостачання понад тисячі домогосподарств Костянтинівської громади, понад тисячі домогосподарств Слов’янської громади та 1,1 тисячі домогосподарств Мар’їнської громади, де понад 300 родин майже місяць очікували на повернення світла через безперервні бої. Працювали енергетики також в Авдіївській, Торецькій та Селидівській громадах.

Бойові дії на Донеччині тривають. Поки що без світла залишається 91 населений пункт, де енергетики не мають змоги працювати та немає дозволу на проведення робіт від військових. Найскладніші напрямки – Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський, Слов’янський.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі