портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За дорученням Президента України у Донецькій області побудують 5 стадіонів до кінця 2020 року

Опубліковано 29 січня 2020 року, 11:13 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

29 січня у Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулась робоча нарада з питань координації реалізації проєкту Президента України щодо спорудження п’яти стадіонів у Донецькій області в 2020 році.

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також керівники міських рад області.

За словами заступника очільника області, у регіоні до переліку включено 5 стадіонів у 4 містах.

«Усі мають проєктно-кошторисну документацію та позитивний експертний звіт. Наразі відомо, що окремо будуть виділені кошти на побудову стадіону в м. Волноваха. До складу об’єктів входять футбольне поле, бігові доріжки, роздягальні, душові, універсальні спортивні майданчики, майданчики з тренажерним обладнанням. Це надасть змогу привести спортивну інфраструктуру згідно вимог федерацій з видів спорту, збільшити відсоток забезпеченості населення Донецької області спортивними об’єктами», – зазначив Вадим Філашкін.

Об’єкти по містах Краматорськ (стадіон по вул. Парковій), Селидове та Слов’янськ будуть фінансуватися у 2020 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з міських бюджетів. Один проєкт по місту Краматорськ у парку Бернацького реалізується за рахунок коштів державного бюджету (програма Мінрегіону) та місцевого бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток).