портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За дві доби на Донеччині відновили світло для понад 8 тисяч родин, третій день поспіль в області тривають екстрені відключення світла

Опубліковано 17 листопада 2022 року, 18:18

Попри дощі та обстріли за дві доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли поновити електропостачання 10 населених пунктів. Понад 8 тисяч родин знову зі світлом. Фахівці енергокомпанії приступають до відновлень щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт. 

За два дні спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновили світло в 10 населених пунктах, знеструмлених через обстріли. Знову отримують електропостачання 8 078 родин.

Без світла залишаються 97 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт.

Ситуація в енергосистемі залишається складною. За розпорядженням НЕК Укренерго на Донеччині третій день поспіль тривають екстрені відключення світла.

Нагадаємо, що на відміну від стабілізаційних, екстрені відключення не відбуваються за чітким графіком. Коли енергокомпанія отримує від НЕК Укренерго команду на таке відключення, то має протягом 15 хвилин виконати її у тому вузлі, де того потребує енергосистема. Відповідно, передбачити такі випадки та скласти їх графік неможливо.

 Якщо у вас після скасування відключення не з’явилось світло – просимо повідомляти ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

За матеріалами ДТЕК Донецькі електромережі