портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За жовтень ДТЕК Донецькі електромережі зміг відновити електропостачання для понад 316 тисяч родин

Опубліковано 03 листопада 2023 року, 11:36

Попри активізацію бойових дій в областіфахівці ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових змогли виконати низку ремонтів мереж та обладнання та повернули світло в оселі мешканців 546 населених пунктів*, знеструмлених через обстріли. Знову отримують електрику понад 316 тисяч родин. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт. Загалом з 24 лютого минулого року енергетики відновили електрику для 5,9 млн родин наростаючим підсумком.

У жовтні ситуація на Донеччині залишалася важкою, бойові дії тривали. Через обстріли, ракетні та авіаудари енергоінфраструктура області зазнавала пошкоджень щоденно. Втім, попри всі складнощі минулого місяця, спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло в оселі 316 031 родини у 546 населених пунктах.

Зокрема тільки минулого тижня фахівці енергокомпанії відновили електрику для 111 тисяч родин у 189 населених пунктах на Донеччині.

Зараз ситуація в Донецькій області залишається вкрай складною. За інформацією Донецької ОВА, ворожі атаки на території регіону тривають. Зокрема, зранку зазнала масованого артобстрілу Авдіївка.

Через постійні обстріли фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 616 добу та відновлюють обладнання й лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Щоденно відновлювальні роботи на Донеччині виконують понад 60 бригад енергетиків.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінку компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі», та спільноти для ОСББ у Viber.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так, діючи разом і об’єднавши спільні зусилля, ми зможемо вистояти та перемогти ці темні часи!

* з урахуванням, що деяким клієнтам повертали світло вже понад 10 разів

ДТЕК Донецькі електромережі