портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заборона на продаж алкогольних напоїв на Донеччині має дотримуватися неухильно, - Павло Кириленко

Опубліковано 12 травня 2022 року, 12:55

Необхідність посиленого контролю за дотриманням заборони на продаж алкогольних напоїв обговорили начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, керівники громад та правоохоронці сьогодні, 12 травня. 

За оперативною інформацією, порушення заборони були виявлені у містах Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також у низці інших населених пунктів області, зокрема, і у прифронтових. 

«Та стресова ситуація, у якій знаходиться нині кожен, хто перебуває на території області, вживанням алкоголю може бути лише загострена та посилена. Саме тому заборона на продаж спиртного має дотримуватися неухильно», -  зазначив Павло Кириленко.  

Очільник області поставив завдання у найкоротший термін відпрацювати усі торговельні точки, які були помічені у порушенні заборони. 

«Підкреслюю: це питання — на особливому контролі,  оперативні рейди проводяться і проводитимуться регулярно. А реагування по їхнім результатам, як і зараз, так і в подальшому будуть миттєвими і жорсткими», - наголосив він.