портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 07 червня 2024 року, 09:00

3 лютого 2024 року в лікарні помер 36-річний молодший сержант Олег Скорик, позивний Миротворець. Під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку воїн отримав важку вибухову травму. Попри всі намагання лікарів, серце захисника не витримало поранень.

Олег Скорик був жителем міста Покровськ. Вищу освіту здобув у Донецькому національному університеті. В мирний час він працював пресувальником вогнетривких виробів, а вільний час присвячував сім'ї.

Ще до повномасштабного вторгнення він вирішив стати до лав Збройних Сил України. Служив у 92-ій окремій механізованій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка, яка у 2023 році стала штурмовою. Воював в ООС. Після 24 лютого 2022 року захищав Харківщину, потім інші гарячі напрямки.

«Таких мужніх людей, як мій чоловік, мало. Він був відважним, справедливим, завжди з посмішкою на обличчі. Дуже світла та добра людина!» – зазначила дружина загиблого, Тетяна.

Поховали воїна на Алеї Слави центрального кладовища міста Покровськ.

Вдома на Олега чекали дружина і двоє дітей.

О 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання. Донецька ОВА та платформа Меморіал героїв вшановують пам’ять загиблих захисників з Донеччини.