портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 09 січня 2023 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами захисників з Донеччини.

Молодший сержант Андрій Іванін, позивний Сєдой, загинув 17 листопада 2022 року в бою з російськими окупантами біля селища Білогорівка на Луганщині. 42-річний воїн отримав смертельне поранення під час виконання бойового завдання в результаті ворожого артилерійського обстрілу.

Андрій народився у місті Костянтинівка. Закінчив Костянтинівський індустріальний технікум, де здобув фах економіста. Працював на різних роботах і посадах. У кожній сфері знаходив інтерес та натхнення. Цікавився рибалкою, походами, дуже подобалась різноманітна природа України. Захоплювався мотоциклами, їздив на мотофестивалі та концерти, мандрував на мотоциклі Україною.

З початком повномасштабного вторгнення рф чоловік став на захист України в лавах 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ. Був командиром відділення охорони взводу охорони батальйону логістики.

«Він був із тих людей, які несуть світло та натхнення навколо. Веселий та активний, з гострим почуттям справедливості. Його не вистачає кожну хвилину», – розповіла дружина захисника Наталія.

«Як справжній патріот, Андрій Іванін пішов на фронт 25 лютого. Добровольцем. Не чекав повістки. Треба було бити клятого ворога, гнати його з рідної землі. Це вчинок справжнього і вірного сина Вітчизни», – розповіли у рідній громаді захисника.

Поховали військовослужбовця у місті Ладижин на Вінниччині. В Андрія залишилися дружина, син Станіслав і пасинок Віталій.

З 24 лютого росіяни вбили 1295 мирних жителів Донеччини, поранили ще 2833. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!