портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 10 грудня 2022 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами захисників з Донеччини.

Мешканець Слов’янська сержант Ігор Чечинов загинув 28 жовтня 2022 року у бою з окупантами під Сватовим на Луганщині. Захиснику було 52 роки.

Ігор був президентом обласної федерації рукопашного бою, керівником спортивного клубу «Беркут», тренером-викладачем обласної Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, суддею національної категорії з боротьби самбо і рукопашного бою.

25 лютого, на другий день повномасштабного вторгнення, чоловік приєднався до лав місцевої 109-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ та став на захист рідного краю.

«Ігор Чечинов став на захист рідної землі заради світлого й мирного майбутнього Донеччини та України. І назавжди залишиться в пам’яті вихованців і всіх, хто його знав, як справжній патріот, відданий Вітчизні та спорту», – зазначили в управлінні фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

«Спи спокійно, наш найрідніший і найкращий дядя. М'яких хмаринок. Ми тебе ніколи не забудемо. Найкращий брат, син, дядя і людина з великої літери. Нам тебе не вистачатиме», – написала  Вікторія Іпполітова.

«Спи спокійно, наш рідний дядя, брат, син, татусь… Ми завжди тебе пам'ятатимемо», – написала Юлія Реваковська.

«Вічна пам’ять герою. Радий був знайомству. У нашій пам’яті ти залишишся хорошим і справедливим другом та тренером», – написав Євген Кушаков.

Поховали військовослужбовця у Слов’янську. 

З 24 лютого росіяни вбили 1251 мирного жителя Донеччини, поранили ще 2715.  Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!