портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 13 серпня 2023 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами жителів Донеччини.

40-річний Артем Степаненко загинув 7 серпня 2023 року від удару російської армії по житловому будинку в місті Покровськ. 

Артем працював керівником у піцерії, що в центрі Покровська. Разом із дружиною Іриною виховував доньку та сина. Колеги й друзі згадують Артема доброю людиною, відзначають його неабияку працелюбність. 

«Страшне горе у сімʼї моєї близької подруги. У результаті обстрілу Покровська загинув Артем – неймовірна людина, найчесніша, найсправедливіша, грамотний керівник та ідеальний сімʼянин. Хто був із ним знайомий особисто, знав, яка це була чесна та видатна людина. Працював 24/7 для своєї родини», – розповіла подруга сімʼї Степаненків, Наталія Гудок.

«Познайомилася з Артемом ще на початку існування «Corleone». Це була моя перша робота, й вимоги були дуже високими. Я була вражена, як працедавець може бути і суворим, і добрим, і справедливим водночас. Мені дуже подобалося працювати під його керівництвом. Артем завжди вислухає, ніколи не проігнорує. Усі до нього дослухалися, як до батька… Памʼятаю, коли в нього народилася донечка, ми збирались на подарунок малечі, а йому було приємно до сліз. Ця людина не заслуговувала на таку смерть…Він дуже багато часу проводив на роботі й там обірвалося його життя», – каже колишня колега Артема, Олена.

«Артем Юрійович – найкращий. Він мені стільки разів допомагав, стільки років я з ним пропрацювала і дуже вдячна за все. Він для мене був, як сімʼя. Татко піцерії «Corleone», – додала колега Наталія.

В Артема Степаненка залишилися дружина та діти. 

З 24 лютого росіяни вбили 1656 мирних жителів Донеччини, поранили ще 3996. Кількість жертв у Маріуполі та Волновасі наразі достеменно невідома. 

Пам’ятаймо!