портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 23 травня 2023 року, 09:00

Щодня о 9.00 - загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації. 

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами жителів Донеччини.

Володимир Ногаш загинув у Маріуполі  17 березня 2022 року у віці 42 роки - російська ракета влучила у його квартиру.

Володимир своє життя  прожив  у Маріуполі. Любив готувати, рибалити та відпочивати на морі. Мріяв про власний будинок, куди б діти приїздити вже зі своїми родинами та онуками. Працював старшим майстром на металургійному комбінаті імені Ілліча. Мав відзнаки за працю.

«Це – непроста робота. Він приймав рішення у складних ситуаціях, наполегливо працював,  неодноразово отримував золоту зірку компанії», – розповіла Світлана, дружина Володимира Ногаша.

17 березня 2022 року Володимир був у квартирі своїх батьків, хотів їм допомогти. Йшли запеклі бої. Він затягував вікна в батьківському помешканні плівкою – скла там уже не було. У той час в квартиру на восьмому поверсі влучила ракета – залетіла зі сторони двору, а вилетіла з іншого боку. Володимир загинув миттєво.

«Замало слів, щоби описати мого чоловіка. Він завжди допомагав усім – чим міг і навіть більше. Ніколи не думав про себе, лише про сім‘ю. Чуйний, уважний, дуже добрий, за ним сім’я була – як за стіною, і це не лише слова. Своє життя він віддав за своїх батьків», – розповіла Світлана. 

Невдовзі мати Володимира померла від хвороби. 

У Володимира Ногаша залишилися донька, син, дружина, батько та брат.

З 24 лютого росіяни вбили 1529 мирних жителів Донеччини, поранили ще 3573. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!