портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Загальнонаціональна хвилина мовчання

Опубліковано 27 січня 2023 року, 09:00

Щодня о 9:00 — загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації.

Донецька ОВА та платформа Меморіал згадують убитих росіянами захисників з Донеччини.

Володимир Єгоров загинув 15 квітня 2022 року у бою під Ізюмом на Харківщині. Рівно за два місяці йому мало виповнитися 25 років.

 Володимир народився у Дружківці. У дитинстві був спокійною та дружелюбною дитиною. Мав багато друзів, з якими спілкувався до своїх останніх днів. Після школи Володимир здобув фах зварювальника-технолога у Донбаській державній машинобудівній академії.

 Влітку 2019-го відслужив строкову службу в армії, за два роки вирішив пов’язати своє життя з військовими структурами та уклав контракт із 93-ю окремою механізованою бригадою «Холодний Яр». Працював на посаді механіка-водія.

 Під час повномасштабної війни Володимир у складі свого підрозділу обороняв Харківську область.

 5 квітня 2022 року Володимир вперше став батьком – кохана дружина народила йому донечку, яку назвали Ніною. Він дуже радів цьому. 

«Найщасливіші події у його житті тільки починалися. Йому не склалося дожити лише 2 місяці до свого 25-річчя, на яке він дуже чекав. Він завжди залишиться відважним героєм для його великої, рідної, єдиної сім’ї. А для доньки він був, є, й буде завжди Янголом-охоронцем. Героям слава!», – розповіла сестра полеглого воїна Ганна.

 Поховали Героя на рідній Донеччині. Вдома на Володимира чекали дружина, новонароджена донька, сестра, мати, дідусь, дядьки.

З 24 лютого росіяни вбили 1326 мирних жителів Донеччини, поранили ще 2905. Наразі невідома кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Пам'ятаймо!