портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У центрах реабілітації дітей відбулись заходи до Дня пам’яті та примирення

Опубліковано 10 травня 2017 року, 15:00

В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі пройшли заходи з нагоди відзначення  Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у  Другій світовій війні.

Вихованці в закладах переглядали та обговорювали  відеоматеріали та документальні фільми, мультимедійні презентації, інформаційні повідомлення: «Війна заради миру», «День пам’яті та примирення», «Це все  потрібно не мертвим, це все потрібно живим».

Вихователі провели з дітьми виховні години: «Пам’ятаємо! Перемагаємо», «Мужність та героїзм українського народу в Другій світовій війні», «Ми правнучата воїнів-героїв!», «Ціна перемоги», «День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні»; уроки пам’яті: «Плин часу на мить зупинись», «Ніщо не забуте, ніхто не забутий», «Мужність та відвага крізь покоління»; музичні заняття «Війна і муза».

Адміністрація центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Торецька організувала виставку художньо-публіцистичної літератури, героїко-патріотичного напряму: «Дорогами визволення України», «Славні імена визволителів».

         Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків:  «Ми проти війни», Солдатській Славі вклоніться», «Ми за мир на планеті Земля!», «Пам’ять та віра».

Адміністрація центрів в містах Лиман та Слов’янськ провели спортивні змаганнях «Мужні та сміливі».

Вихованці Добропільського та Великоновосілківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника загиблим воїнам.

image (12) IMG_1572 вахта памяті Виставка малюнків Изображение 239 Изображение 306 Свято Ніхто не забутий, Нищо не забуте

Служба у справах дітей облдержадміністрації