портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Закінчилась остання зміна літнього відпочинку школярів у межах проєкту «Пізнай Львівщину»

Опубліковано 15 серпня 2023 року, 20:02 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Добігла кінця заключна 5 зміна літнього відпочинку учнів закладів освіти Донеччини в м. Сокаль у межах спільного освітянського проєкту «Пізнай Львівщину». 

В останній день педагогами Донецького обласного еколого-натуралістичного центру для дітей проведено ігрові розважальні програми: квест-фотополювання «Look city Socal», заключний гала-концерт, танцювальний флешмоб, майстер-класи з виготовлення поробок, заняття у спортивній школі. 

Щоб віддячити дорослим за турботу та цікаво проведений час, діти провели конкурси для оргкомітету й супроводжуючих, подарували власноруч виготовлені серця персоналу Сокальської санаторної школи, які протягом зміни забезпечували затишок і порядок, смачно й збалансовано годували, допомагали в оздоровленні та лікуванні.

Проєкт «Пізнай Львівщину» надав можливість учнівській молоді Донеччини проявити свої здібності, знайти нових друзів, побачити вражаючі краєвиди Львівщини.

Усього в м. Сокаль Львівської області протягом літніх канікул відпочили 760 учнів – здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти області середньої і старшої вікових груп, які перебувають на території області, діти ВПО з Донецької області. З них із сімей військовослужбовців та загиблих Героїв – 85 осіб. 

Дякуємо департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації за підтримку дітей Донеччини у складний період воєнного стану.

За інформацією департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації