портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Закінчилася видача гігієнічних та продуктових наборів для дітей та батьків з багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів

Опубліковано 04 березня 2023 року, 15:59 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

На Донеччині закінчилася видача гігієнічних та продуктових наборів для дітей та батьків з багатодітних сімей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Зокрема, було забезпечено 11 647 осіб, з-поміж дітей та батьків із багатодітних родин, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, їхніх опікунів та усиновлювачів гігієнічними наборами. Також, 10 306 осіб забезпечено комплексними продуктовими наборами.

Гігієнічні та комплексні продуктові набори було виділено Донецькій області завдяки проєкту «Рятуємо життя», утвореному компанією Метінвест у координації з Фондом Ріната Ахметова, за підтримки Офісу Президента України.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації