портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заклади культури області - до Дня Збройних сил України

Опубліковано 06 грудня 2022 року, 13:28 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Сьогодні вся Україна відзначає 31-шу річницю з дня створення національних Збройних сил України. Вже вісім років українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, забуваючи про страх, про біль, про безпеку, захищаючи свій дім, свою родину, свободу та вільне майбутнє народу і незалежність Української держави.

«Служу на вірність народу України» – це слова присяги, які наші воїни доводять кожної хвилини! Їх героїзм, мужність, непохитність надають нам впевненість у завтрашньому дні, впевненість у тому, що наша країна буде завжди вільною і квітучою, а ми будемо з гордістю говорити «ми з України»!

Ми пишаємося військовими Збройних сил України, висловлюємо нашим незламним Героям найвищий рівень довіри, адже саме українські воїни захищають, боронять свободу та суверенітет держави від рашистського агресора!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

Ми не сумніваємося у нашій Перемозі над російсько-фашистською навалою, віримо в незламну силу Збройних сил України!

Управління культури і туризму облдержадміністрації разом із обласними закладами культури підготувало низку заходів, у яких діти Донеччини з великою вдячністю вітають військових з їх професійним святом:

КЗК «Донецька обласна бібліотека для дітей» проводить патріотичний флешмоб «Тепло мого серця для українського Воїна» https://www.facebook.com/oblbib.dn.ukr.net відеопривітання нашим захисникам https://www.youtube.com/watch?v=0IspwYSrIIs

КЗК «Донецький обласний художній музей» у місті Чернівці презентував виставку юних художників «Образотворчо для ЗСУ» та майстер-клас з виготовлення патріотичної стрічки «З любов’ю до України та ЗСУ».

14 грудня також у місті Чернівці відкриється виставка творчих робіт Артура Новікова, художника з Донеччини (м. Краматорськ), який зараз захищає нашу країну у лавах ЗСУ, знаходиться на першій лінії вогню, тримає оборону України.

КЗ «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені І.Карабиця» вітає наших захисників і захисниць концертом «На варті Вітчизни» у м. Кам’янець-Подільський.

Дякуємо нашим Збройним Силам України!

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації