портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Закуплено фіброгастроскоп для Часовоярської міськлікарні

Опубліковано 02 лютого 2018 року, 10:01

Всім відомо, що профілактика захворювань – запорука міцного здоров’я наших громадян. Останнім часом у Бахмутському районі активно запроваджуються заходи, щодо виявлення хвороб на ранніх стадіях. В першу чергу для встановлення чіткого діагнозу необхідно використовувати сучасне обладнання.

Ось, нещодавно, для Часовоярської міської лікарні було закуплено новий фіброгастроскоп. До цього тут кваліфікований лікар проводив обстеження людей. Але обладнання, на якому працював медик, вже застаріло та вийшло з ладу. Керівництво Часовоярської міської лікарні звернулося до Бахмутської райдержадміністрації з проханням виділити кошти на придбання нового сучасного апарату. Питання було внесено в програму соціально-економічного розвитку району на 2017 рік. В жовтні минулого року виділені кошти, та оголошено тендер на закупівлю фіброгастроскопу.

Треба зазначити, що дане питання знаходилось на контролі у в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Єрохіної Т.І. Майже в останніх числах 2017 року тендер відбувся, сьогодні апарат вже знаходиться в лікарні.

Фіброгастроскоп встановлено, пацієнти зможуть звертатися за діагностикою.

 

Бахмутська райдержадміністрація