портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Залізничників Донеччини привітали з прийдешнім професійним святом

Опубліковано 02 листопада 2023 року, 12:19

Напередодні Дня залізничника співробітники регіональної філії «Донецька залізниця» отримали почесні відзнаки. Нагородження відбулось за участі директора департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької обласної військової адміністрації Артема Литвинова.

З нагоди професійного свята нагороди отримали співробітники різних підрозділів та підприємств регіональної філії «Донецька залізниця» з Краматорська, Лиману, Слов’янська, Покровська, Костянтинівки, Волновахи. 

Крім того, працівники залізниці отримали подяки та відзнаки від Сил логістики Збройних сил України, Лиманської військово-цивільної адміністрації та Луганської обласної військової адміністрації. 

"Ви - залізні люди. Десятий рік ви стоїте на захисті логістичних шляхів  України, займаєтесь евакуацію та працюєте, як би не було складно.  Цей час був дуже тяжкий, особливо останні роки. Проте ви з гідністю, високим професіоналізмом та патріотизмом виконуєте свою роботу. Робите понад власних сил та йдете чітко за графіком. Вітаю вас з професійним святом та бажаю нам всім Перемоги», - звернувся до залізничників Артем Литвинов.

Співробітники регіональної філії "Донецька залізниця" з початку повномасштобного вторгнення  доставили тисячі вагонів гуманітарної допомоги, забезпечили важливі перевезення задля обороноздатності держави, допомогли евакуювати тисячі мешканців Донецької та Луганської областей.