портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Запрацював другий склад координаційного штабу, який забезпечує продуктовими наборами постраждалих від воєнних дій

Опубліковано 08 березня 2022 року, 16:57

Міністр соціальної політики України Марна Лазебна повідомила, що запрацював другий склад Координаційного штабу, який забезпечує постраждалих від війни продуктовими наборами.

Координаційний штаб створено за ініціативи та сприяння Мінсоцполітики та Мінагрополітики. Перший склад запрацював з перших днів війни в одній із областей, де немає активних бойових дій. Другий склад організовано в іншій області. 

На складах відбувається збір, сортування, фасування та пакування індивідуальних продуктових наборів тривалого зберігання (тушковане м'ясо, крупи, цукор, макарони, печиво, чай тощо) для централізованої відправки мешканцям, що перебувають з зоні активних бойових дій, чи під обстрілами, а також військовим.

До загальної справи від самого початку війни долучаються агровиробники та переробники, промисловці та підприємці, громади та люди з усієї України.

З величезною повагою ставимося до тих, хто безкорисливо надає свої ресурси та можливості для забезпечення нагальних потреб українців під обстрілами. Дякуємо тим, хто реальними справами, справжнім патріотизмом наближає нашу перемогу. 

Це підприємства, що входять до ради сільгосппідприємств Тернопільщини (ТОВ «Україна», ПАП «Дзвін», ПАП «Агрофірма Горинь», ФГ «Коваль», ПП «Аркадія», ПОП «Іванівське», ПМП «Агрон», ПП «Агроінвест», ПП «Агромлин», ПАП «Агропродсервіс»), УКАБ, ТОВ ФГ «Гадз», Агропромхолдинг «Астарта-Київ», ТЗОВ «РАДЕХІВ-ЦУКОР», ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», ТОВ «Модерн ПАК» та багато інших виробників, територіальних громад та українців. 

Ми впевнені, що їхня продукція буде улюбленою для багатьох українців як зараз, так і після перемоги. 

Просимо інших виробників, бізнес та благодійні організації долучатись до забезпечення продуктами постраждалих від воєнних дій. Запропонувати допомогу з продуктами або доставкою продуктових наборів можна за телефоном: +380503842092

Продуктові набори отримають люди з найуразливіших категорій. В першу чергу доставки відбуватимуться у області, які найбільше постраждали від воєнних дій: Донецька, Луганська, Київська, Харківська, Чернігівська, Херсонська, Сумська. Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.