портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Запрошуємо на вебінари з підтримки ментального здоров'я та професійного розвитку

Опубліковано 02 жовтня 2024 року, 17:41 , Донецький обласний центр зайнятості

Донецька обласна служба зайнятості запрошує на серію онлайн-заходів, присвячених ментальному здоров'ю, саморозвитку та юридичній підтримці.

Ми підготували для вас насичену програму, яка допоможе отримати практичні поради від досвідчених психологів щодо збереження емоційної рівноваги, оцінити свою кар’єру та визначити нові можливості для розвитку, отримати юридичну підтримку з актуальних питань внутрішнього переміщення.

Розклад заходів:

⦁    8 жовтня, 11:00: Вебінар ГО «Аваліст» на тему «Кар’єра та професійний розвиток». Дізнайтеся, як визначити свої професійні цілі та досягти їх.

⦁    10 жовтня, 11:00: Вебінар БО «БФ «Янголи Спасіння»» на тему «Ментальне здоров’я. Гармонія тіла і душі». Навчіться піклуватися про своє психічне здоров’я та досягати внутрішньої гармонії.

⦁    16 жовтня, 14:00: Вебінар ГО «Проліска» на тему «Ментальне здоров’я. Як піклуватися про себе». Отримайте практичні інструменти для самопідтримки.

⦁    30 жовтня, 10:00: Інформаційний семінар БФ «Право на захист» на тему «Актуальні питання внутрішнього переміщення». Отримайте відповіді на юридичні запитання.

Як взяти участь:

⦁    Зверніться до кар’єрного радника центру зайнятості Донецької області. Контакти: https://t1p.de/2u2np

⦁    Заходи проводяться онлайн, тому вам знадобиться комп’ютер або смартфон з доступом до інтернету.

Долучайтесь до наших заходів і піклуйтеся про себе!