портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення

Опубліковано 29 травня 2024 року, 14:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Донецькій області проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Добропільській, Миколаївській та Соледарській міських, Новодонецькій селищній військових адміністраціях.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Соледарській міській військовій адміністрації (28.05.2024) розглянуто такі актуальні питання: робота по організації евакуації населення громади; співпраця з міжнародними організаціями та благодійними фондами щодо надання гуманітарної / благодійної допомоги населенню; надання матеріальної допомоги мешканцям громади; оздоровлення дітей громади у 2024 році тощо.

Головні питання, які обговорили учасники засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Миколаївській міській військовій адміністрації (28.05.2024), - робота Ради з питань внутрішньо переміщених осіб та волонтерська діяльність на території громади.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Новодонецькій селищній військовій адміністрації (28.05.2024) учасниками обговорено організацію та проведення оздоровлення дітей громади в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у 2024 році; захист прав дітей в умовах воєнного стану на території громади та проведення заходів до Міжнародного дня захисту дітей.

Учасники засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Добропільській міській військовій адміністрації (27.05.2024) говорили про організацію оздоровлення та відпочинку дітей громади у 2024 році.

За результатами засідань прийняті рішення та надані відповідні доручення з порушених питань.