портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення в Донецькій області

Опубліковано 18 квітня 2024 року, 14:07 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

17 квітня проведені засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Мирноградській міській військовій адміністрації, Мангушській селищній раді та Старомлинівській сільській раді.

Учасниками засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Мирноградській міській військовій адміністрації, серед іншого, було обговорено питання про реєстрацію на вебпорталі повного кола надавачів житлової послуги та забезпечення подання такої інформації в електронній формі на порталі ПФУ; роз’яснення порядку подання роботодавцем сканованих копій трудових книжок за найманих працівників для оцифрування.

В ході засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Мангушській селищній раді, в якому взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, порушили такі питання: про проведення аналізу потреб внутрішньо переміщених осіб громади у гуманітарній допомозі; про підтримку від держави для створення або розширення бізнесу; про пенсійне забезпечення, житлові субсидії та пільги для громадян України.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Старомлинівській сільській раді обговорили організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році; забезпечення інформаційних прав в громаді: проміжні результати опитування батьків, діти яких тимчасово перебувають у м. Дніпро та м. Павлоград для визначення потреби у відвідуванні освітніх локацій.

За результатами засідань надані відповідні доручення.