портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації

Опубліковано 18 вересня 2024 року, 11:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

17 вересня відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації.

Ключове питання, яке обговорили на засіданні Координаційного центру, - всебічний захист ветеранів, осіб, які здійснювали заходи з оборони та захисту територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України починаючи з 2014 року, та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України та зниклих безвісти за особливих обставин. Обговорили проблемні питання, шляхи щодо їх вирішення, а також реалізацію державних, регіональних та місцевих гарантій.

Питання ветеранської політики, всебічна підтримка, розвиток та вдосконалення послуг є пріоритетними для керівництва області, бо воїни віддають найцінніше – своє здоров’я, захищаючи нашу Батьківщину і нас з вами. Родина ветерана - це частина суспільства, яка також потребує особливої уваги та соціальних гарантій.

Крім того, на засіданні йшлося про початок нового навчального 2024-2025 року у закладах освіти району.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань та визначені подальші напрями співпраці.