портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації

Опубліковано 05 вересня 2024 року, 17:45 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

5 вересня у Донецькій області проведено засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Краматорській райдержадміністрації, районній військовій адміністрації, до якого долучилися представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

На засіданні, серед інших питань, учасники обговорили такі актуальні питання як підготовка до опалювального періоду 2024-2025 років територіальними громадами району та забезпечення твердим паливом мешканців громад; призначення субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги населенню району.

Крім того, підведено підсумки проведення кампанії щодо оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році територіальними громадами району.

Організація оздоровлення та відпочинку дітей є одним із пріоритетних напрямів роботи як територіальних громад області, так і Донецької облдержадміністрації.

Донецька облдержадміністрація сумісно із місцевими органами влади реалізує комплекс заходів з охоплення послугами з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, розташованих в інших відносно безпечних регіонах України та за кордоном.

За результатами засідання надані відповідні доручення з порушених питань та визначені подальші напрями співпраці.