портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційної ради у справах дітей облдержадміністрації

Опубліковано 20 червня 2019 року, 09:44 , Служба у справах дітей облдержадміністрації

Відповідно до плану роботи облдержадміністрації 19 червня 2019 року з 11.00 до 13.00 в приміщенні Краматорського міського відділу Головного управління МНС України в Донецькій області відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей облдержадміністрації під головуванням заступника голови облдержадміністрації Стокоза І.С. з питання: «Аналіз стану злочинності та інших негативних проявів серед дітей у 2018 році і I кварталі 2019 року та заходи щодо їх попередження».

Засідання проводилось в системі відеозвʼязку, а тому, крім членів Координаційної ради, в засіданні брали участь представники заінтересованих структурних підрозділів міст, районів, обʼєднаних територіальних громад, які знаходились в студіях.

В обговоренні питання взяли участь члени Координаційної ради: начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Донецькій області, капітан поліції, Шнейдер К. Ю., начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Тимофеєва Н. М., начальник ювенального сектора пробації м. Маріуполь Сенатосенко А.В., начальник відділу обласного центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді Кузьменко Т.Б., начальник відділу інклюзивної освіти та соціального захисту дітей департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ізмалкова В. О., а також заступник начальника управління «Служба у справах дітей» Маріупольської міської ради Прунчак Л. М. та начальник служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації Кец О.В.

За підсумками засідання Координаційної ради було прийнято рішення, яке буде направлено виконавцям для вжиття відповідних заходів щодо взаємодії управлінь, відомств, служб та установ області з питань соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.