портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Територіальної угоди на 2019 – 2020 роки

Опубліковано 26 березня 2019 року, 10:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

21 березня 2019 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С. відбулося засідання робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Територіальної угоди на 2019 – 2020 роки між Донецькою обласною державною адміністрацією, Спільним представницьким органом репрезентативних професійних спілок Донецької області та Об’єднанням організацій роботодавців Донецької області.

В ході зустрічі сторонами було представлено власне бачення деяких положень проекту Територіальної угоди, окреслено коло питань, які потребують посиленої уваги учасників переговорного процесу, розглянуто алгоритми співпраці в рамках колективних переговорів.

Сторонами зазначено, що Територіальна угода має бути максимально вільною від формалізованих положень. Натомість, документ повинен містити чітку структуру, конкретні зобов’язання сторін та відповідати чинному законодавству.

За результатами обговорення було прийнято низку рішень щодо попередніх кроків, які необхідно здійснити сторонами для подальшого ведення переговорного процесу.

Наступне засідання робочої Комісії, за домовленістю сторін, вирішено провести у квітні 2019 року.