портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступниця голови Донецької облдержадміністрації відвідала культурно-мистецьку акцію «Різдвяний мюзикл»

Опубліковано 14 січня 2022 року, 16:20

Нову культурно-мистецьку акцію «Різдвяний мюзикл» для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих військовослужбовців, вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації, дітей з багатодітних сімей, дітей з особливими потребами започаткувало у Мистецькій школі №1 у Краматорську управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації.

Привітати маленьких учасників акції завітала заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна.

«Різдво – це в першу чергу свято добра, миру і милосердя. В ці дні дуже важливо допомагати хворим, сиротам і всім тим, хто з різних причин позбавлений сімейних святкових радощів», - зазначила Юлія Костюніна.

Також «Різдвяний мюзикл» буде показано для дітей з інклюзією у Слов'янській спеціальній школі №41 Донецької обласної ради, у Слов’янській спеціальній школі №23 Донецької обласної ради, Санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», Костянтинівській спеціальній школі №32 Донецької обласної ради, Парасковіївській спеціальній школі №40 Донецької обласної ради.

Нагадаємо, управлінням культури та туризму облдержадміністрації за підтримки облдержадміністрації протягом грудня 2021 року - січня 2022 року проведено низку новорічних та різдвяних свят для дітей.

В межах реалізації культурно-мистецького проєкту «Час зимових історій» було проведено 22 заходи, які охопили більше 550 дітей соціально незахищених категорій. Окрім того, управлінням спільно з Донецьким академічним обласним драматичним театром (м. Маріуполь) для дітей населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення, в м. Світлодарськ, Авдіївка, Маріуполь було організовано культурно-мистецьку акцію з показу театральних вистав, а від керівництва облдержадміністрації діти отримали подарунки. Акцією було охоплено понад 2000 маленьких глядачів.