портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступниця голови Донецької ОДА в онлайновому режимі зустрілася з волонтерами громадської спілки «Асоціація «Гуманітарний центр #ВсеБудеДобре»

Опубліковано 28 травня 2022 року, 10:04 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна 27 травня в онлайновому режимі зустрілася з волонтерами громадської спілки «Асоціація «Гуманітарний центр #ВсеБудеДобре», які працюють у напрямку евакуації населення Донецької області до безпечних територій України та забезпечення гуманітарною допомогою мешканців області.

Під час зустрічі заступник голови облдержадміністрації висловила подяку Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації за активну волонтерську діяльність, організацію евакуації мешканців Донецької області, надання гуманітарної допомоги під час дії в Україні воєнного стану у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України:

Данильченку Владиславу Васильовичу

Дяківнічу Владиславу Олексійовичу

Каплун Дар’ї Сергіївні

Рані Насіру Аміну

Романову Сергію Івановичу

Стеранку Олександру Сергійовичу

Хемію Миколі Романовичу

Чернову Олександру Олександровичу

«Сьогодні подяки отримала лише маленька частина з тієї армії волонтерів, що зараз працюють для Донецької області, тому невдовзі відбудеться ще не одна така зустріч. Поки що ми зустрічаємося з вами віртуально, але я впевнена, що скоро ми з вами зустрінемося разом на Донеччині у гарно прикрашеній залі, під звуки музики, а не сирен. І ми будемо святкувати перемогу», - зазначила Юлія Костюніна.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Романа Семенцева, волонтера, який загинув 8 квітня. У той день  росіяни обстріляли залізничний вокзал Краматорська, звідки організовано курсували евакуаційні поїзди, які вивозили жителів Донеччини у безпечніші області України. Роман з перших днів евакуації був волонтером на залізничному вокзалі разом зі своєю дружиною Оленою. Багато людей, які сідали тоді в евакуаційні потяги, запам’ятали цього завжди усміхненого хлопця, який не просто координував посадку людей, але й підбадьорював усіх у такий нелегкий момент. Роман поклав життя на своєму волонтерському фронті. Вічна подяка йому і вічна пам’ять.

До зустрічі долучились також радник голови Донецької облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна, голова «Клубу рибалок України - Юей Фішинг Клуб» Ярослав Бойко та начальник вокзалу станції Краматорськ Любов Пазюра.