портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької облдержадміністрації проінспектував роботу мобільного ЦНАПу у Сіверській громаді

Опубліковано 17 лютого 2022 року, 13:29

Роботу мобільного Центру надання адміністративних послуг, який працює у Сіверській територіальній громаді,  проінспектували сьогодні, 17 лютого, заступник голови Донецької облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Максим Сандига та директор департаменту економіки Генадій Мар’яненко.  Цього разу мобільний ЦНАП прибув до села Серебрянка. Двадцять шість  мешканців населеного пункту змогли отримати як адміністративні, так і соціальні послуги у спеціалістів без потреби для виїзду у Сіверськ  або інші населені пункти.

«Наразі в області працює 5 саме таких мобільних ЦНАПів, які Донеччина отримала в рамках технічної допомоги, що надається в рамках реалізації проєктів Програми Розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Канади. У цьому адмінофісі на колесах — чотири робочих місця з можливістю облаштувати й п’яте. Він має гідравлічний підйомник, за допомогою якого маломобільні люди зможуть потрапити всередину. Також є зона очікування, кондиціонер та туалет. ЦНАП обладнаний підйомником та доступний для маломобільних людей. У разі, якщо людина не може самостійно прийти до ЦНАПу, спеціалісти за допомогою мобільних кейсів можуть надати послуги вдома», - зазначив Максим Сандига.

Мобільний ЦНАП у Сіверській ТГ може надавати понад 100 адміністративних послуг, за винятком випуску документів, що підтверджують особу (паспорти та водійські посвідчення). Перелік послуг постійно розширюється в залежності від потреб мешканців громади.

Нагадаємо, саме цей мобільний ЦНАП надаватиме послуги мешканцям тимчасово окупованих територій після відновлення повноцінної роботи КПВВ «Майорське».