портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА представив громаді керівника Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації

Опубліковано 17 березня 2021 року, 10:20

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін представив громаді керівника Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталія Барабаша. 

Віталій Барабаш очолював військово-цивільну адміністрацію міста Авдіївка з червня 2020 року.  З 15 березня 2021 року розпорядженням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка він призначений на посаду керівника Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Покровського району Донецької області.

Вадим Філашкін привітав його з призначенням та закликав активізувати роботу по відновленню  у прифронтовому місті будинків, які були пошкоджені внаслідок російської агресії.  «Вже незабаром заїдуть працівники ДСНС, і ваша допомога їм потрібна буде. Також треба активізувати роботу по виплаті компенсації для людей, які втратили житло. Гроші на це є. 114 мільйонів гривень на Донецьку та Луганську області»,  - сказав заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Віталій Барабаш зазначив, що знає проблеми міста і готовий продовжувати роботу на користь громади. 

«Тому будемо працювати разом і до перемоги. Дякую за довіру і за підтримку голові Донецької обласної державної адміністрації», - сказав він.

Нагадаємо, 19 лютого 2021 року Указом Президента України №61/2021 «Про утворення та реорганізацію військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області» було утворено Авдіївську міську військово-цивільну адміністрацію Покровського району Донецької області.