портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА привітав мешканців Краматорська з Днем Незалежності України

Опубліковано 24 серпня 2021 року, 19:41

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін привітав мешканців Краматорська з Днем Незалежності України та вручив почесні грамоти низці військовослужбовців сьогодні, 24 серпня. 

Семеро військовослужбовців отримали почесні грамоти Донецької ОДА за зразкову військову дисципліну, професійні дії при виконанні завдань під час проведення операції Об’єднаних сил, захист територіальної цілісності та державного суверенітету, вагомий особистий внесок у забезпечення національної безпеки України та з нагоди відзначення 30-ї річниці незалежності України. 

“Дозвольте від імені голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка привітати вас з 30-ю річницею незалежності нашої країни. Не можу не згадати в цей святковий день тих захисників, які віддали своє життя за те, щоб ми знаходились сьогодні у цьому парку й святкували таке велике свято, щоб наша країна була незалежною, а наші діти не знали, що таке війна.  Бажаю мирного неба над головою”, -  зазначив Вадим Філашкін.