портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА провела моніторинг виконання будівельних робіт на низці освітніх об’єктів

Опубліковано 28 серпня 2020 року, 09:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Моніторинг стану виконання будівельних робіт на освітніх об’єктах у Нікольському районі та Маріуполі провела заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. 

З робочою поїздкою Юлія Костюніна відвідала комунальний заклад «Кальчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Нікольської районної ради Донецької області», де триває капітальний ремонт.  У межах проєкту передбачено виконання робіт з утеплення фасаду будівлі, заміни систем опалення, каналізації, електромережі та електроосвітлення, оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень. Завершення реалізації проєкту дозволить покращити умови навчання для 260 учнів.

У комунальному закладі «Нікольська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів № 1 імені Якименка А.Д.» тривають завершальні будівельні роботи за програмою «Велике будівництво».  Завершується реалізація чотирьох проєктів будівництва, згідно з якими буде здійснено комплекс заходів з термомодернізації будівлі, капітального ремонту внутрішніх приміщень, реконструкції системи теплопостачання та харчоблоку.

Оновлений та оснащений сучасним обладнанням та меблями заклад загальної середньої освіти відкриє свої двері для 920 учнів 1 вересня 2020 року.

Тривають роботи з капітального ремонту будівель у дошкільних навчальних закладах № 32 «Дивосвіт» та № 106 «Горобинка» Маріупольської міської ради, що відбуваються  за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Проєктами передбачено заходи з посилення конструкцій, термомодернізації, оздоблення внутрішніх приміщень. Завершення реалізації проєктів планується у 2021 році та дозволить забезпечити гідні умови перебування для 440 вихованців.

Оцінюючи стан виконання будівельних робіт, Юлія Костюніна відзначила, що роботи на всіх об’єктах тривають злагоджено. Вона наголосила на необхідності активізації зусиль з метою їх завершення у визначені терміни.