портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА провела нараду щодо реалізації проєктів за програмою «Велике будівництво» на освітніх об’єктах

Опубліковано 29 вересня 2021 року, 17:34 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Стан реалізації проєктів на освітніх об’єктах, які планується втілити за програмою Президента України «Велике будівництво» у Донецькій області у 2022 році, обговорили учасники онлайнової наради, яку провела заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна сьогодні, 29 вересня.

Участь у нараді взяли представники Бахмутської, Краматорської, Лиманської, Мирноградської, Покровської міських та Олександрівської селищної територіальних громад, Торецької міської військово-цивільної адміністрації.

Йшлося про дотримання комплексного підходу при реалізації проєктів, вимог щодо оснащення харчоблоків закладів освіти, забезпечення доступності об’єктів для маломобільних груп населення, поточного стану виконання будівельних робіт, необхідності та термінів коригування проєктів будівництва. Визначено планові терміни завершення будівельних робіт, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Нагадаємо, що до програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році внесено 20 освітніх об’єктів, у тому числі 12 шкіл, 7 садочків та 1 музей науки. З початку 2021 року відкрито 6 завершених об’єктів: 4 школи та 2 садочка. Реалізація програми триває.