портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА у Маріуполі привітала з новорічними святами дітей, що мешкають у населених пунктах на лінії дотику

Опубліковано 24 грудня 2021 року, 09:23

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна у Маріуполі привітала з новорічними святами дітей, що мешкають у населених пунктах, розташованих на лінії дотику, у четвер, 23 грудня.

Святковий захід відбувся у приміщенні Донецького академічного обласного драматичного театру.

Дітей розважали аніматори в образах Тигра, Кішки, Міккі Мауса, Баранчика Шона, Міні Мауса, Грінча. Дітлахи взяли участь у майстеркласах з виготовлення різдвяних та новорічних подарунків, а також розважально-ігровій програмі «Пригоди на новорічній галявині, або Новий рік дарує казку».

Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) показав виставу   «Кіт у чоботях». Неповторну нову версію старовинної казки створила режисерка-постановниця Анжеліка Добрунова, художниця-постановниця Анна Апельт-Матвейчук, репетиторка з хореографії Людмила Кабакова. Вокальні номери підготували Оксана Казакова та Марина Маркова.

Заступник очільника області вручила подарунки дітям з Ольгинської, Вугледарської, Мар’їнської, Сартанської та Мирненської ВЦА.

Діти від 0 до 1 року отримають дитячий розвиваючий килимок, діти від 1 року до 3 років – дитячий конструктор, від 3 років до 1 класу – дитячий самокат, від 1 класу до 18 років – мобільні Bluetooth навушники. Загальна сума придбаних подарунків для дітей Донеччини становить майже 6 мільйонів гривень.