портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА відвідав населені пункти, які постраждали внаслідок обстрілів з боку окупантів

Опубліковано 21 лютого 2022 року, 19:13

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін  21 лютого відвідав населені пункти поблизу лінії розмежування, які постраждали внаслідок обстрілів з боку окупаційних військ.

У Гранітному заступник очільника області  поспілкувався з військовими та ознайомився з безпековою ситуацією у селищі. Під час одного з обстрілів російські війська зруйнували пішохідний місток, який з'єднував дві частини селища. Наразі він відновлений силами Мирненської військово-цивільної адміністрації. 

Окрему увагу Вадим Філашкін  приділив Красногорівці, яка регулярно обстрілюється з боку  окупантів. 

«Найбільша проблема наразі - відновлення постачання електроенергії до міста. Окупанти перебили лінію електромереж, і головне завдання - відновити зруйноване. Місто вже декілька днів не може нормально жити, немає світла, опалення та води. Ми просили режим тиші, але досі його не отримали. Зараз працюємо над тим, щоб відновити електромережі», - зазначив він.

Також заступник очільника області  оглянув пункт обігріву, облаштований для місцевих мешканців у школі №5. Тут за допомогою генераторів відновлена робота котельні, люди можуть зарадити мобільні пристрої, набрати питну воду, а за потреби - переночувати.

Роботу пункту обігріву організовано місцевою владою, своєю чергою підрозділи ДСНС надали додатковий генератор для забезпечення пункту обігріву світлом та допомагають маломобільним місцевим мешканцям.