портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема відвідав Донеччину

Опубліковано 29 жовтня 2018 року, 14:18

25-26 жовтня 2018 року Донецьку область із робочим візитом відвідав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема. За програмою візиту заступник Міністра відвідав Всеукраїнський Форум «У твої руках» у м. Маріуполь, що був організований Українською академією лідерства, Міністерством молоді та спорту України, Донецькою облдержадміністрацією у партнерстві з Маріупольською міською радою. 

Також у Маріуполі Олександр Ярема відвідав молодіжні центри «CherDak» (с. Сартана), «Vezha Creative Space» – молодіжний центр, що знаходиться у старій водонапірній вежі забудови 1910 року, антикафе «Халабуда. Вільний простір», молодіжний центр при центральній дитячій бібліотеці «#Orangehause», та поспілкувався з молоддю.

26 жовтня у м. Краматорськ Олексендр Ярема відвідав форум «Ефективне самоврядування як запорука демократичної та правової держави», де був обговорений стан розвитку місцевого самоврядування та актуальні питання законодавчого регулювання у зазначеній сфері. Захід було  організовано Донецькою та Луганською облдержадміністраціями, Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки Ради Європи. У форумі також брали участь народні депутати України – члени Комітету, голови профільних підкомітетів, представники центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування України, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експертного та наукового середовища, міжнародні партнери.

Також заступник Міністра взяв участь у відкритті молодіжного центру "Lider-Land" у Костянтинівському районі та поспілкувався з місцевою молоддю.

Інші новини за темою