портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершено геодезичні вишукування на ділянці майбутнього газопроводу високого тиску до Мар’їнки

Опубліковано 01 листопада 2021 року, 17:29

Геодезичні вишукування на ділянці майбутнього газопроводу високого тиску від ГРС-1 Курахове до міста Мар’їнка було завершено у жовтні. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив під час брифінгу у Краматорську сьогодні, 1 листопада.

«У жовтні завершили геодезичні вишукування на ділянці майбутнього газопроводу високого тиску від ГРС-1 Курахове до міста Мар’їнка. Договори на розробку проєктно-кошторисної документації на цей об’єкт були підписані ще у вересні – я про це говорив на попередньому брифінгу. Повторюсь: це важливий для жителів Мар’їнки проєкт, його плануємо розпочати вже наступного року, зараз опрацьовуємо питання залучення коштів на будівництво», - зазначив Павло Кириленко.

Прифронтові Мар'їнка та Красногорівка з 2014 року залишаються без газопостачання, бо російські окупанти не давали жодних гарантій безпеки для проведення ремонтних робіт на пошкодженому розподільному газопроводі. Через це ухвалено рішення щодо реалізації резервного варіанту відновлення газопостачання, для цього потрібно збудувати нову гілку газопроводу.