портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Здійснено візити до громад Донеччини для моніторингу активності за напрямами роботи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ОДА

Опубліковано 23 жовтня 2021 року, 13:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації здійснили моніторинговий візит до денного центру соціально-психологічної допомоги у Курахівській територіальній громаді, де буде створено «кризову кімнату», та до діючого притулку у Мирноградській територіальній громаді.

«Кризова кімната» у денному центрі надасть можливість постраждалим від домашнього насильства особам (в т.ч. з дітьми) отримати послуги короткострокового (до десяти діб) перебування в ній.

Мирноградська територіальна громада є однією з чотирьох громад Донецької області, які отримали кошти субвенції з державного бюджету (приблизно 1,5 млн грн на громаду) на придбання автомобілів для роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги при притулках.

Також, представники управління в Добропільській, Покровській та Курахівській громадах особисто переглянули та оцінили стан квартир та будинків, які планується придбати за кошти обласного та місцевого бюджетів для багатодітних сімей.