портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Житлово-комунальне підприємство Маріупольської міської ради «Азовжитлокомплекс» активно співпрацює з Маріупольським міським центром зайнятості

Опубліковано 07 серпня 2024 року, 15:05 , Донецький обласний центр зайнятості

Підприємство користується послугами та активними програмами.

З початку року «Азовжитлокомплекс» вже прийняв на роботу 8 внутрішньо переміщених осіб. Роботодавець отримав компенсацію на оплату їх праці відповідно до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 331. 

Одна з працевлаштованих - маріупольчанка Наталія. Дівчина переїхала до Дніпра та шукала роботу. За допомогою звернулась до фахівців служби зайнятості. Разом з кар’єрним радником склали резюме та підбирали вакансії, які б відповідали її досвіду та навичкам.

Пошукачка вдало пройшла співбесіду та була працевлаштована адміністратором у житлово-комунальне підприємство Маріупольської міської ради «Азовжитлокомплекс». Зараз Наталія із задоволенням працює у побутовому центрі «ЯМаріуполь. Турбота», надаючи допомогу переселенцям з рідного міста.

Детальніше про умови отримання компенсацій можна дізнатися за посиланням: https://t1p.de/rezzj.