портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Життя в гармонії з собою

Опубліковано 04 липня 2019 року, 12:22 , Донецький обласний центр зайнятості

Успіх – це індивідуальний шлях кожної людини. Перетворитися на успішну особистість досить просто – треба жити в гармонії з навколишнім світом і самим собою. Саме такої життєвої стратегії дотримується переселенка з Донецька підприємниця Ніна Малина.

«Ще маленькою дівчинкою я мріяла стати психологом, завжди прагнула до нових знань, була гарною слухачкою. Всі друзі звертались до мене за порадою», - розповідає Ніна.

Отримавши омріяну психологічну освіту, жінка шукала себе далі. Вона відвідувала спеціальні курси і тренінги із саморозвитку. Перед тим, як змінити власний професійний шлях, Ніна працювала з інноваційними проектами, розробляла і впроваджувала нові ідеї. Але не відчувала гармонії з власним «Я».

Тоді жінка, намагаючись відповісти на питання: "Що я взагалі люблю? Де моє місце?», прийняла рішення змінити життєвий напрямок. Поступово до неї прийшли відповіді. Ніна досить давно захоплюється йогою, розвиваючи та вдосконалюючи знання про внутрішні ресурси і можливості людини. Саме цей напрямок для подальшої професійної діяльності жінка обрала і почала діяти.

Наприкінці 2018 року вона започаткувала власну справу, отримавши одноразову допомогу по безробіттю у Лиманському міському центрі зайнятості. Ніна перетворила власне хобі в улюблену роботу, яка приносить задоволення і прибуток.

Наразі підприємниця є власницею Арт-студії психології, робота якої користується попитом у мешканців міста Лиман. Студія надихає гостинністю і атмосферою доброзичливості, доброго гумору та душевної щирості. Діяльність простору надає широкий спектр послуг від коуч-консультацій, які допомагають визначитися з бажаннями, цілями і стратегіями самореалізації в різних сферах життя, до побудови ресурсної карти особистості.

Психологиня також приділяє велику увагу практичним заняттям, проводить майстер-класи і тренінги з розвитку навичок комунікації, стратегії успіху. Практикує арт-терапію і йогу, яка дозволяє уважно поставитися до себе і збалансувати емоційний, розумовий та фізичний стан.

«Все в цьому світі створюється двічі, спочатку в розумі, а потім в реальному житті. Започаткувати власну справу може кожен, хто має мету і бажання, а подальший супровід забезпечить професійна команда служби зайнятості», - впевнена Ніна.

Співпраця психологині з Лиманським міським центром зайнятості триває. Вона бере активну участь в засіданнях клубу «Шлях до успіху», психологічних майстер-класах, семінарах і тренінгах для підприємців.