портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Журналісти Донецької області можуть взяти участь у Форумі «Схід можливостей» у режимі онлайн

Опубліковано 11 грудня 2020 року, 11:44

Представники медіа Донецької області зможуть взяти участь у роботі форуму «Схід можливостей» та поставити питання спікерам у режимі онлайн.

Форум «Схід можливостей», ініційований Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, проходитиме 15 грудня у Краматорську. Задля дотримання карантинних заходів та створення належних умов роботи журналістів організатори передбачили можливість підключення до роботи форуму у режимі онлайн. Для акредитації та здійснення підключення представники ЗМІ Донецької області мають надати прізвище, ім’я та по-батькові, назву ЗМІ та контактний e-mail на електронну адресу [email protected].

Нагадаємо, що мета форуму  - інформування мешканців Донеччини і Луганщини про найбільш успішні проєкти, які були реалізовані в Донецькій та Луганській областях протягом останнього часу за підтримки донорських організацій, налагодження взаємодію з представниками місцевих громад, які живуть на підконтрольній, спілкування з мешканцями областей та з керівниками територіальних громад Донецької області, Луганської області.

Форум проходитиме у місті Краматорськ в рамках проєкту Демократичне врядування у Східній Україні (DG East) USAID Ukraine - USAID Україна за фінансової та технічної підтримки Агентства США міжнародного розвитку (USAID). 

Під час форуму, 15 грудня 2020 з 12:00 до 13:30, відбудеться онлайн-пресконференція та «пряма лінія» з жителями областей. На запитання у прямому ефірі з трансляцією на офіційній сторінці Мінреінтеграції у Фейсбук (https://m.facebook.com/MinReintegration/ ), відповідатимуть Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

Надіслати свої питання спікерам мешканці Донеччини і представники ЗМІ вже зараз можуть через чат-бот у Viber, Telegram та месенджері Фейсбук. Разом із питаннями журналіст обов‘язково має зазначити своє ім’я та назву видання.