портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна служба зайнятості: знайдемо роботу навіть під час воєнного стану

Опубліковано 22 квітня 2022 року, 15:03 , Донецький обласний центр зайнятості

Одним з гострих питань сьогодення є зайнятість населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб. Робота та соціальний захист – основні запити мешканців регіону. І завдання служби зайнятості – сприяння у вирішенні цих питань, в якому б регіоні вони не опинились.

Саме так діють фахівці Маріупольського міського центру зайнятості, які пережили весь жах геноциду, втратили житло та знайшли в собі сили продовжувати знаходити роботу мешканцям рідного міста. І ця історія – підтвердження самовідданості і професіоналізму фахівців служби зайнятості Донеччини.

Знайомтеся – Ігор Москаленко, колишній безробітний, який переїхав з Маріуполя до села Зарічне Рівненської області.

До лютого 2022 року чоловік працював на державному підприємстві «Приазовське лісове господарство» у рідному місті. Після звільнення звернувся до фахівців Маріупольського міського центру зайнятості, які допомогли знайти роботу під час війни. З-поміж запропонованих вакансій Ігор зупинив свій вибір на посаді заступника начальника відділу з охорони природи в Нобельському національному природному парку, розташованому на території Зарічненського району Рівненської області.

Зі слів Ігоря Сергійовича, зараз він опікується одним із куточків України, де збереглись природні екосистеми. Територія парку в два рази перевищує площу на його колишній роботі, та чоловіка це не бентежить. На новій роботі він відчуває себе впевнено.

«Я дуже задоволений, що звернувся за допомогою у працевлаштуванні до служби зайнятості, бо вона має багато можливостей для успішної професійної реалізації. І я в цьому переконався особисто. Перемістившись до іншої місцевості, спочатку був розгублений, оскільки знайти роботу під час війни складно. Але реальну допомогу у працевлаштуванні я отримав саме в центрі зайнятості», – поділився думками чоловік. Бажаємо подальших успіхів Ігорю та приємно радіємо за досягнутий результат.