портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Знайти роботу до душі допомогла служба зайнятості

Опубліковано 26 червня 2024 року, 10:25 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості Донеччини має в арсеналі дієві послуги, програми та зручні сервіси, які допомагають людям знайти роботу. Одним з чисельних прикладів успішного працевлаштування за сприяння служби зайнятості є історія Марії Логачової, жительки села поблизу лінії фронту на Донеччині.

Маючи за плечима досвід роботи у різних сферах, від технолога молочних продуктів до кухаря та прибиральниці, жінка зіткнулася з проблемою відсутності диплома, який вона загубила через переїзди. Крім цього, мешкаючи у селі поблизу лінії фронту, пошук роботи ставав ще складнішим завданням.

Оцінивши досвід роботи та професійні навички Марії, фахівці центру зайнятості запропонували їй ряд можливостей для повернення до праці.

Серед кроків, які допомогли Марії знайти роботу, було підвищення рівня знань на курсах, які фінансуються державою. Також Марія пройшла тестування на безкоштовних освітніх платформах, щоб визначити свої сильні сторони та схильності.

Завдяки платформі SkiIILab було створене чітке та лаконічне резюме, яке підкреслювало сильні сторони Марії та досвід роботи. Радники центру допомогли Марії дослідити різні джерела пошуку роботи, щоб знайти вакансії, які відповідають її досвіду та інтересам.

В результаті цих зусиль Марія отримала запрошення на роботу в агрофірмі. Роботодавець, вражений досвідом роботи Марії, запропонував їй посаду кухаря та різнороба. Наразі жінка працює та задоволена таким результатом.

Якщо ви шукаєте роботу, звертайтеся до фахівців служби зайнятості, контакти можна знайти тут: https://t1p.de/2u2np. Ми завжди раді вам допомогти. 

За консультаціями з питань зайнятості телефонуйте до нашого call-центру: 0-800-33-61-67.